Kycklingfilé med krämig kantarellpasta

Att äta minst en kantarellpasta hör hösten till! Här smaksätts pastan av färskost med kantarellsmak så du kan laga denna favorit året om. Dessutom innehåller rätten stekt kyckling, haricots verts och grädde som ger extra krämighet till pastasåsen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2024

Gör så här
00:03:00
00:03:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2813 KJ / 672 kCal
Fett26 g
Salt1.6 g
Kolhydrater55 g
Protein52 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
15 stJätteggod, snab och enkel pasta. Skulle fått 5 stjärnor om det faktislt också fanns med färska kantereller.
Daniela
Jätteenkel och god som hela familjen gillade
Ingela
Enkelt och gott recept. Barnen åt så det sprutade ur öronen!
Jessica
Mycket gott!
Peter
Det var jättegott bra smak
Gun
Inte gott gillar inte kycklingfile
Unni
Supergott och lättlagat. Det blev en favorit hos hela familjen.
Ann
Yam! Skickade i en skvätt vitt vin
Matias
Bästa veckan hittills, både denna, baconlindade torsken och köttbullar i tikka masala var väldigt goda.
Ida
Jättegott och krämigt.
Sara