Kycklingfärs är en otroligt mör och välsmakande färs som passar utmärkt i en sås! Aubergine, rödlök, vitlök och soltorkade tomater håller färsen sällskap, och som grädden på moset serveras detta ihop med färsk basilika. Smaklig pasta önskar vi!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
47 2020
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Paulina
2021-01-13Helt ok! Men man behöver verkligen krydda extremt mkt för o få nå smak öhv! Barnen älskade denna rätt!
Christina
2020-11-20Alla inklusive barn åt med god aptit! Kryddade lite extra, var gott till kycklingfärs.
Tina
2020-11-18Smakade absolut ingenting. Inte gott med kycklingfärs.