Kycklingfärsbiffar grön curry med rostade rotfrukter

Ta de rotfrukter du har hemma, skär i bitar och tillaga i ugnen – det blir hur gott som helst. Till detta serveras goda kycklingfärsbiffar kryddade med grön curry i kokosmjölksås.

Ingredienser
4 portioner
Rotfrukter
800 g valfria blandade rotfrukter (t ex potatis, morot, palsternacka, rotselleri, betor)
2 msk neutral rapsolja
1/2 tsk salt
3 krm svartpeppar
1 dl pumpafrön
Biffar och sås
skal och saft av 1 lime
500 g kycklingfärs
1 förp kryddmix (gärna green curry) à 40 g
2 msk neutral rapsolja
1 förp kokosmjölk (à 250 ml)
1 kycklingbuljongtärning
Till servering
65 g spröd salladsmix
Gör så här
00:20:00
00:10:00
00:04:00
00:04:00
00:01:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
3 stGott och enkelt. Jag kryddade rotfrukterna lite extra med timjan, dragon och paprikapulver
Nina
Helt okej rätt, men arbetet är inte värt
Kim
Mums! Jättegott och enkelt att laga. Ny vardagsfavorit.
Annsofi