Senapsgriljerad ryggbiff med rödbetor och pepparrot
En måltid som både är snabblagad och mättande finner du i denna senapsgriljerade ryggbiff med rödbetor och pepparrot. Blanda ihop din fräscha, ljuvliga rödbetssallad före du gratinerar de stekta, saftiga biffarna med senapsröra. Supergott!
Ingredienser
4 portioner
1 rödlök
1 dl svensk senap
1 msk dijonsenap
1 äggula
5 medelstora färska rödbetor
1 rött äpple
3 msk färskriven pepparrot
2 msk olja
2 tsk ättiksprit
4 ryggbiffar
1 msk smör eller margarin
salt
peppar
Till servering
rostade rotfrukter
färsk bladspenat
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1553 KJ / 371 kCal
Fett17.3 g
Kommentar
Rödbetssalladen var härligt fräsch. Däremot hade vi kokt potatis och gräddsky till. Resterna av gratineringen och gräddskyn vispades ihop till dagen efter. Mumsigt.
Åsa
2011-03-19