Om du vill fylla tortillabröden med kyckling eller kalkon spelar mindre roll, det är kryddorna som gör fajitan. Börja med att blanda salsan av lök, tomat, koriander, röd peppar och lime. Sedan kryddsteker du köttet. När det doftar spiskummin och oregano i hela köket är det dags att äta.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot Sour Supreme (innehåller soja) alternativt havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karin
2014-09-24Riktigt god, smakrik och snabb och lättlagad.
Johanna
2013-10-14Ljuvligt smakrik, enkel, och vacker för ögat.... Den passar i alla tillfällen.
Gulay
2013-10-04Jag lagade den här rätten. Den var KANON god. Tack Ica! Salsan var väldigt passanda till den kryddiga kycklinglårfilen. Receptet var lätt och följa. Jag bytte inte ut till något annat. Mina gäster tyckte också om kycklingfajitan och salsan. Enkelt,smakrik.