Kyckling toronata med grillad aubergine
Denna avancerade kyckling toronata med grillad aubergine är väl värd sin tid. Denna rätt har underbara smaker som passar perfekt ihop. Den möra kycklingen kontrasterar bra mot den lite salta tonfisk- och olivsåsen och den söta auberginen.
Ingredienser
4 portioner
1 kyckling (à ca 1,2 kg)
vatten
2 hönsbuljongtärningar
1/2 burk tonfisk (i olja)
2 msk majonnäs
1 msk crème fraiche
1 liten burk ansjovisfiléer (à 55 g)
12 st oliver
1 aubergine
1 1/2 msk olja
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen. Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer