Kyckling panang curry med limeblad
![Kyckling panang curry med limeblad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_165230/cf_259/kyckling_panang_curry_med_limeblad.jpg)
Exotisk gryta med thailändska smaker. Thai panang curry är en smakrik gryta med kyckling, gul lök och limeblad. Servera tillsammans med jasminris, isbergssallad, mango och salladslök.
![Kyckling panang curry med limeblad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_165230/cf_259/kyckling_panang_curry_med_limeblad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g kycklingfiléer
1 gul lök
2 msk olivolja
1 burk Thai panang curry grytbas (à 400 ml)
5 limeblad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer