Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Kyckling panang curry med limeblad

Exotisk gryta med thailändska smaker. Thai panang curry är en smakrik gryta med kyckling, gul lök och limeblad. Servera tillsammans med jasminris, isbergssallad, mango och salladslök.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär kycklingfilén i strimlor. Skala och hacka löken.
  2. Bryn löken i oljan, tillsätt kycklingfilén och fortsätt att bryna.
  3. Tillsätt thai panang curry och strimlade limeblad. Låt koka ca 5 minuter.
  4. Servera med jasminris, isbergssallad, mango och salladslök.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 600 g kycklingfiléer
  • 1 gul lök
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk Thai panang curry grytbas (à 400 ml)
  • 5 limeblad
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer