Kyckling och paprika i tikkasås

Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
6
Kyckling och paprika i tikkasås

Kyckling och paprika i tikkasås, en enklare kycklingrätt med ljuvliga dofter av Indien. Kycklingfiléerna och grönsakerna får en sås av tikka masala. Serverar du med ris som färgsatts med gurkmeja får du en snygg inramning av det indiska.

Kyckling och paprika i tikkasås

Ingredienser

4 portioner
3 dl  långkorningt ris
ev 1 tsk  gurkmeja
4   kycklingfiléer
2   röda paprikor
1   gul lök
1 msk  olja
1 tsk  salt
1   burk tikka masala (à 420 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Det spelar väl ingen roll vilken färg paprikorna har,det är väl bara att ta det man gillar? Tycker det är lite trist när halvfabrikat ingår i recept,man vill liksom göra från grunden så gott det går.

Cecilia

2011-02-23

2 röda paprikor står det i receptet. Ser gott ut, ska nog pröva det ikväll.

Malin

2008-05-18

Hur många paprikor - vilken färg

Annika

2007-04-12

Testa liknande recept

Tikka masala med köttbullar och ris
Betyg 4.3 av 5.
37 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tikka masala meatballs
Betyg 3.1 av 5.
73 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indiska chilinötter
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tikka masala gryta med broccoli
Betyg 4.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tikka masala med ris och blomkål
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tikkamasalagryta med färs
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga