Kyckling och paprika i tikkasås

Kyckling och paprika i tikkasås, en enklare kycklingrätt med ljuvliga dofter av Indien. Kycklingfiléerna och grönsakerna får en sås av tikka masala. Serverar du med ris som färgsatts med gurkmeja får du en snygg inramning av det indiska.

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stDet spelar väl ingen roll vilken färg paprikorna har,det är väl bara att ta det man gillar? Tycker det är lite trist när halvfabrikat ingår i recept,man vill liksom göra från grunden så gott det går.
Cecilia
2 röda paprikor står det i receptet. Ser gott ut, ska nog pröva det ikväll.
Malin
Hur många paprikor - vilken färg
Annika
Jag undrar om någon vet hur man lagar chicken tikka masala, dvs jag skulle vilja ha grundreceptet på tikka masala-såsen utan att "fuska" med den färdigställda såsen på burk.
Jenny
Det undrar jag med.
Christian
Hur många paprikor, vilken färg?
Annika