Kyckling med potatis och koriander
Festlig ugnsstekt kyckling med en härlig gryta av potatis, paprika, lök, koriander och chili. En måltid full av både smak och färg som passar utmärkt både till vardag och fest.
Ingredienser
4 portioner
600 g kycklingfilé
4 msk rapsolja
salt
peppar
800 g potatis
1 lök
2 röda paprikor
2 vitlöksklyftor
1 röd chili
400 ml lättkokosmjölk
1 kruka koriander
1 msk råsocker
2 msk limesaft
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lite blandning av vuxensmaker och barnmat. Helt okej men behöver lite modifikation för att bli perfekt. Sockret tillför inte något och skulle önska lite mer friska smaker
Peter
2022-10-23Jättegod rätt, precis lagom av allt! Använde mjölig potatis och hela familjen gillade konsistensen som blev när den kokade sönder lite. Blandade ner kycklingbitarna (skurna i mindre bitar) i alltihop.
Anna
2012-03-31det här var jätte gott!!! Men mycket bättre med ris till i stället för potatis,tyckte inte kokosmjölken passade med potatis.
Ulrika
2011-01-25