Kyckling med kokos och persikor
Gör kycklingen roligare med kokosmjölk och saftiga persikor! Kycklingen får en livfull karaktär av de vackra färgerna. Enkelt, snabblagat och kryddstarkt!
Ingredienser
4 portioner
3 dl basmatiris
4 kycklingfiléer
1 msk olja
1 tsk salt
1 - 1 1/2 krm kajennpeppar
4 persikor eller nektariner
2 purjolökar
1 burk lättkokosmjölk (à 400 ml) eller vanlig kokosmjölk (1 burk lättkokosmjölk motsvarar 1 burk vanlig kokosmjölk, à 200 g + 2 dl vatten)
1 msk soja
ev sockerärtor till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2310 KJ / 550 kCal
Fett13 g
Kommentarer
Jag hade i en klick pressad ingefära, och nästa gång blir det nog lite bambuskott och föer grönsaker i också! Supergott!
Caroline
2020-05-20Mycket gott och snabbt och enkelt att tillaga.
Helene
2006-03-12Ett gäng cashewnötter satte pricken över i:et. Lättlagat och gott.
Martin
2006-01-29