Kyckling med kokos och persikor

Gör kycklingen roligare med kokosmjölk och saftiga persikor! Kycklingen får en livfull karaktär av de vackra färgerna. Enkelt, snabblagat och kryddstarkt!

Ingredienser
4 portioner
3 dl basmatiris
4 kycklingfiléer
1 msk olja
1 tsk salt
1 - 1 1/2 krm kajennpeppar
4 persikor eller nektariner
2 purjolökar
1 burk lättkokosmjölk (à 400 ml) eller vanlig kokosmjölk (1 burk lättkokosmjölk motsvarar 1 burk vanlig kokosmjölk, à 200 g + 2 dl vatten)
1 msk soja
ev sockerärtor till servering
Gör så här
00:04:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2310 KJ / 550 kCal
Fett13 g
Kommentarer
6 stJag hade i en klick pressad ingefära, och nästa gång blir det nog lite bambuskott och föer grönsaker i också! Supergott!
Caroline
Mycket gott och snabbt och enkelt att tillaga.
Helene
Ett gäng cashewnötter satte pricken över i:et. Lättlagat och gott.
Martin
Superenkelt och snabbt. Tog dock lite för mycket cayennepeppar....
Anna
Gott, tog mer salt, soja och lite socker.Gjorde också en liten redning av Majzena så såsen inte var så vattnig.
Marianne
Jättegott och enkelt.
Emma