Asiatiskt inspirerad kyckling med fried rice och sweet chili sauce. Till det friterade riset använder du paprika, morot, purjolök, vitlök, ägg, jasminris, chilipulver och ingefära. Servera med kyckling, sweet chilisås och matlagningsyoghurt.
2 msk chilipulver
1 dl socker
1 tsk potatismjöl
1msk rödvinsvinäger
1 dl vatten
Blanda allt och låt det sakta koka upp under omrörning. Detta bör sedan koka i ca 5 min (för 4 port).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket gott! Enkelt att tillaga.
Teija
2006-07-03Jättegott.
Therése
2003-11-28Hej! 1 flaska sweet chili sås!!!! Det vore bra om det står storlek. Jag själv har en liters flaskor hemma och tänker inte hälla i EN sån. Jag förstår att det inte är en sådan flaska som menas... men som sagt bättre att nämna hur mycket som menas mer exakt.
Anita
2003-10-09