Kyckling med dillsås

Utomordentligt snabbt och festligt med kyckling i dillsås. Smarrig till den buljongkokta kycklingen är den förträffliga dillsåsen. Ris eller pressad potatis passar förträffligt till kycklingen.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Ingredienser
4 portioner
1 kg potatis
1 msk ättika (12%)
3 msk vatten
1 msk socker
1 1/2 dl kycklingbuljong (fond eller tärning + vatten)
2 dl vispgrädde
salt
vitpeppar
1 msk ljus maizenaredning
ca 2 l lättsaltat vatten
2 morötter
600 g kycklingfilé
1 kruka dill
Gör så här
00:05:00
00:01:00
00:10:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegott med ris eller pressad potatis! ett bra alterantiv till dillkött!
Bodil
2005-01-17God söndagsmat.
Therése
2003-06-11Ännu godare tycker jag det blir att göra receptet på kycklinglårfile.
Ulla-britt
2003-03-04