Gul currykyckling med ris är en gammal klassiker som går hem hos de flesta, till och med hos de mest kräsna barnen. Denna enkla currygryta lagas med kyckling och blomkål, perfekt som vardagsmiddag när det är svårt att få tiden att räcka till.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2023
Kontrollera noga innehållet i kycklingfonden.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Och vart tog blomkålen vägen?
Tommy
2023-06-27SÅ GOTT!! Och jätteenkelt att laga! Jag gjorde det med vegobitar istället för kyckling och det funkade super :)
Cornelia
2022-12-26Duger som rester i söndagspreppen, men inget att hurra för. Koka blomkålen lite i vanligt vatten först, den blir inte klar i såsen. Och såsen behöver nått mer, t.ex tomatpuré och/eller honung.
Anna
2019-04-29