Kyckling i gul currysås

Gul currykyckling med ris är en gammal klassiker som går hem hos de flesta, till och med hos de mest kräsna barnen. Denna enkla currygryta lagas med kyckling och blomkål, perfekt som vardagsmiddag när det är svårt att få tiden att räcka till.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2023

Gör så här
00:05:00
00:08:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stHej! Jag tycker det är lite oklart vad som sker i kastrullen och vad som sker i stekpannan. Just nu kan man lätt tolka den tredje instruktionen som att allt det ska ske i stekpannan, men jag misstänker att en del av den långa instruktionen tillhör såsen i kastrullen. Kan ni se över receptet? Tack på förhand!
Cecilia
Funkar kyckling buljong istället för kyckling fond eller måste det va fond
Elin
Hej Elin! Det funkar lika bra! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Blomkålen??
Christina
Hej Christina och även Tommy! Vi har nu uppdaterat receptet, blomkålen läggs i samtidigt som ärtorna. Stort tack för att ni uppmärksammade detta. Vänliga hälsningar Harriet
ICA-köket
Hej Christina och även Tommy! Vi har nu uppdaterat receptet, blomkålen läggs i samtidigt som ärtorna. Stort tack för att ni uppmärksammade detta. Vänliga hälsningar Harriet
ICA-köket
Och vart tog blomkålen vägen?
Tommy
SÅ GOTT!! Och jätteenkelt att laga! Jag gjorde det med vegobitar istället för kyckling och det funkade super :)
Cornelia
Duger som rester i söndagspreppen, men inget att hurra för. Koka blomkålen lite i vanligt vatten först, den blir inte klar i såsen. Och såsen behöver nått mer, t.ex tomatpuré och/eller honung.
Anna