Kyckling i grön curry med ris

Kyckling i grön curry är en god och lättlagad kycklingrätt. Kycklingen får sin ljuva smak av fisksåsen, ostronsås, lime, haricots verts, kokosmjölk och rejält med vitlök. Garnera med basilikablad och servera med jasminris.

Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer (4 st motsvarar ca 550 g)
1 gul lök
3 vitlöksklyftor
2 paprikor
150 g haricots verts (bönor)
2 msk rapsolja
3 msk grön currypasta
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
2 msk fisksås
1 msk ostronsås
2 tsk socker
1 msk vitvinsvinäger
pressad juice av 1 lime
blad av thaibasilika
jasminris till servering
Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
11 stGod!
Sofia
Mycket gott! Efter att ha läst några av kommentarerna här tog jag bara 2 msk currypasta. Hade kunnat ta mer, men det blev ändå väldigt smakrikt. Kommer absolut att laga igen!
Ann-sofie
Vad för vinäger och vad olja? Det framkommer inte i receptet.
Christher
Hej Christher! Jag har nu uppdaterat receptet! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket