Kvargfylld minipaprika

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Kvargfylld minipaprika

En utomordentligt god och häftig rätt gjord på grillade minipaprikor fyllda med krämig kvargröra. Till paprikorna serverar du en piffig tomatsallad. Servera som förrätt eller som tillbehör till köttet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

Kvargfylld minipaprika

Ingredienser

4 portioner
4   små röda paprikor
200 g  zucchini
2 dl  kvarg gourmet
1 msk  färsk koriander
2   vitlöksklyftor
salt och peppar

Tomatsallad

100 g  gula cocktailtomater
100 g  röda cocktailtomater
1   apelsin
1/2 msk  balsamvinäger
salt och svartpeppar
1/2 dl  majsolja
2   salladslökar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade kycklingspett med thaipasta
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Små laxägg
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabbt majsbröd
Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga