Kvargfylld minipaprika

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kvargfylld minipaprika

En utomordentligt god och häftig rätt gjord på grillade minipaprikor fyllda med krämig kvargröra. Till paprikorna serverar du en piffig tomatsallad. Servera som förrätt eller som tillbehör till köttet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

Kvargfylld minipaprika

Ingredienser

4 portioner
4 små röda paprikor
200 g zucchini
2 dl kvarg gourmet
1 msk färsk koriander
2 vitlöksklyftor
salt
peppar

Tomatsallad

100 g gula cocktailtomater
100 g röda cocktailtomater
1 apelsin
1/2 msk balsamvinäger
salt
svartpeppar
1/2 dl majsolja
2 salladslökar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillade kycklingspett med thaipasta
Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chokladmousse med kvarg
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Små laxägg
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och vallmokaka
Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Snabbt majsbröd
Betyg 3.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad