Kvargfylld minipaprika

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kvargfylld minipaprika

En utomordentligt god och häftig rätt gjord på grillade minipaprikor fyllda med krämig kvargröra. Till paprikorna serverar du en piffig tomatsallad. Servera som förrätt eller som tillbehör till köttet.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 1998

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

4 portioner
4 små röda paprikor
200 g zucchini
2 dl kvarg gourmet
1 msk färsk koriander
2 vitlöksklyftor
salt
peppar

Tomatsallad

100 g gula cocktailtomater
100 g röda cocktailtomater
1 apelsin
1/2 msk balsamvinäger
salt
svartpeppar
1/2 dl majsolja
2 salladslökar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Chokladmousse med kvarg
    Betyg 4.5 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade kycklingspett med thaipasta
    Betyg 3.2 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Paprikaägg
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Små laxägg
    Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabbt majsbröd
    Betyg 3.2 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Apelsin- och vallmokaka
    Betyg 3.3 av 5.32 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad