Kryddstekt karré med potatissallad

26
0
Kryddstekt karré med potatissallad

Kryddstekt karré med en potatissallad står för smakerna i kvällens rätt. Blandningen av paprikapulver, spiskummin och lökpulver strös över den saftiga karrén medan den steks. Som tillbehör finns en krämig potatissallad som fått smak rädisor och tapenade. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2015

Kryddstekt karré med potatissallad

Ingredienser

4 portioner

Potatissallad

900 g fast potatis
1/2 kruka persilja
125 g rädisor
2 morötter
1 dl tapenade (paprika/zucchini/aubergine)

Karré

1 tsk paprikapulver
1 tsk lökpulver
1 tsk spiskummin
1/2 tsk salt
4 skivor fläskkarré
1 msk smör (eller margarin)

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

26

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2085 KJ / 500 kCal
Fett 24 g
Salt 23 g
Kolhydrater 40 g
Protein 27 g
Läs mer om näringsvärden