Kryddkål
![Kryddkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Kryddkål är ett härligt och nyttigt tillbehör till lite saltare fläskrätter. Låt rödkål, äpple, rödlök, ingefära och kanel koka ihop och servera till exempelvis grillad fläsksida.
![Kryddkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 stort rödkålshuvud eller dubbelt så många små
2 äpplen
2 rödlökar
1/2 dl rödvinsvinäger
50 g färsk ingefära
2 kanelstänger
1 msk salt
1 dl vatten
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer