Kryddkål

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kryddkål

Kryddkål är ett härligt och nyttigt tillbehör till lite saltare fläskrätter. Låt rödkål, äpple, rödlök, ingefära och kanel koka ihop och servera till exempelvis grillad fläsksida.

Kryddkål

Ingredienser

4 portioner
1 stort rödkålshuvud eller dubbelt så många små
2 äpplen
2 rödlökar
1/2 dl rödvinsvinäger
50 g färsk ingefära
2 kanelstänger
1 msk salt
1 dl vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äppelglögg
Betyg 3.3 av 5.
72 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödkål med lingon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppel- och fikonchutney
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Äppelglögg med konjak
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig äppelbellini
Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga