Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ÖVER 60 MIN | Medel

Kryddkål

Kryddkål är ett härligt och nyttigt tillbehör till lite saltare fläskrätter. Låt rödkål, äpple, rödlök, ingefära och kanel koka ihop och servera till exempelvis grillad fläsksida.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hacka rödkålen i mindre bitar. Hacka lök och äpple.
  2. Häll allt i en stor kastrull, koka lätt under lock i 40-60 min.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 stort rödkålshuvud eller dubbelt så många små
  • 2 äpplen
  • 2 rödlökar
  • 1/2 dl rödvinsvinäger
  • 50 g färsk ingefära
  • 2 kanelstänger
  • 1 msk salt
  • 1 dl vatten
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer