Kryddkål

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Kryddkål

Kryddkål är ett härligt och nyttigt tillbehör till lite saltare fläskrätter. Låt rödkål, äpple, rödlök, ingefära och kanel koka ihop och servera till exempelvis grillad fläsksida.

Kryddkål

Ingredienser

4 portioner
1   stort rödkålshuvud eller dubbelt så många små
2   äpplen
2   rödlökar
1/2 dl  rödvinsvinäger
50 g  färsk ingefära
2   kanelstänger
1 msk  salt
1 dl  vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rödkål med lingon
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äpple- och rödlöksmarmelad med kanel
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppel- och fikonchutney
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kryddig äppelbellini
Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lök och pumpachutney
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äppelglögg
Betyg 3.2 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga