Kryddiga minibiffar | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kryddiga minibiffar

Minibiffar med bedårande karaktär och en mäktig smakupplevelse med kryddor som basilika och timjan. Du lyxar till biffarna med feferoni och chilisås, som blandas i färsen. Minibiffarna blir både smakrika och charmiga.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 1998
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda färsen med äggen ett i taget.
  2. Skär bort skaftet på feferonin. Dela och kärna ur paprikan. Finhacka feferoni och paprika och hacka de färska örterna. Blanda ner detta tillsammans med chilisås i färsen.
  3. Forma små biffar och stek dem i olivolja. Servera dem helst ljumma.

Ingredienser

Portioner: 10
  • 1 kg nötfärs
  • 2 ägg
  • 2 feferoni (inlagda pepparfrukter på burk)
  • 1 röd paprika
  • 1/2 kruka färsk basilika
  • 2 msk färsk timjan
  • 1/2 dl chilisås
  • olivolja till stekning
Lägg till i inköpslistan