Kryddig spätta
Gör spättan fantastisk och smakrik genom att panera den med bland annat dill, persilja och grädde. Fisken går snabbt att tillaga och den kryddiga spättan passar utmärkt med färskpotatis och gräddfil med gräslök.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1998
Ingredienser
4 portioner
1 paket spättafilé (à ca 600 g)
1 tsk salt
1 krm peppar
2 tsk pressad citronsaft
1/2 dl hackad dill
1/2 dl hackad persilja
1/2 dl vetemjöl
2 ägg
2 msk grädde
2 msk olja
Till servering
kokt potatis
gräddfil
hackad gräslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Synd att gräddfilen och gräslöken inte står med bland ingredienserna... Innebär att de inte kommer med i inköpslistan!
Anna
2011-09-04Jättegott, lättlagat
Svante
2009-05-24