Magnifik indisk kyckling med läckra smaker av kanel, kardemumma och limejuice. Toppa din kyckling med banan, kokos, russin och cashewnötter. Servera med ris och sockerärter. En sensationell smakupplevelse.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. Rätten är i övrigt gluten- och äggfri men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri matgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädden mot havre- eller sojabaserat alternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Supergott! Tog vanligkokosmjölk istället för grädde och hällde inte i något vatten, hällde på mer av både kryddor och ingefära samt tillsatte lite morot och potatis också. Bytte ut kyckling mot quornfiléer.
Anja
2022-10-03Håller med föregående talare, tog lite mer av alla kryddor samt bytte grädden mot tjockaste varianten av kokosmjölk samt skippade kokosen och russinen. Dessutom åkte en matsked Icas röda currypasta ned, blev väldigt gott med äggnudlar till!
Johan peter
2010-10-27Gott, men gärna lite till av samtlga kryddor så det inte blir för mesig smak. Redde även med lite maizena för att det inte skulle bli för tunn sås.
Anna
2010-03-14