Mjölkchokladkräm med sockerstekta havregryn, cashewnötter och hallon

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Mjölkchokladkräm med sockerstekta havregryn, cashewnötter och hallon

Vissa recept får det att vattnas i munnen innan man ens har tagit fram kastrullen. Detta dessertrecept är ett precis ett sådant. Med ingredienser som mjölkchoklad, sockerstekta havregryn, hallon och apelsin är det nog ingen som tvekar. Detta måste provas!

Mjölkchokladkräm med sockerstekta havregryn, cashewnötter och hallon

Ingredienser

2 portioner
50 g  mjölkchoklad
1/2 dl  gräddfil

Topping

2 msk  cashewnötter
1 msk  havregryn
1 msk  smör
2 tsk  strösocker

Till servering

1   apelsin
12   färska hallon
mynta

För alla

Innehåller mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: byt ut havregryn mot havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkchoklad, laktosfri gräddfil och laktosfritt smör.

I samarbete med I love eco.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nyponbars
Betyg 4.4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad banan med choklad och nötter
Betyg 3.3 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Indisk morotsdessert
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lime- och blåbärspaj raw style
Betyg 3 av 5.
321 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Raw kladdkaka med cashewgrädde
Betyg 3.3 av 5.
382 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkel chokladkräm
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga