Kryddig äggröra

2
1
Kryddig äggröra

Förgyll din söndagsbrunch med den här magnifika kryddiga äggröran. Den mjuka och smidiga konsistensen från ägget blir underbart gott tillsammans med de distinkta kryddorna ingefära, spiskummin, kajennpeppar, persilja och vitlök.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2002

Kryddig äggröra

Ingredienser

6 portioner
4 tomater
1 gul lök
2 msk olja
1 tsk spiskummin
1 msk färskriven ingefära
1 krm kajennpeppar
2 msk finhackad persilja
1 vitlöksklyfta
5 ägg
salt och peppar
6 skivor vitt bröd eller chapati

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Richard

2002-07-15

Superbt gott! Men jag ska dock erkänna att jag tog chilipeppar istället för kajennpeppar (hade ingen hemma) - kanske hade det blitt 5 gafflar då...