Kryddgrön potatissallad

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kryddgrön potatissallad

Denna potatissallad med färska örter och sallad kan du servera ljummen eller kall som tillbehör till kött. Med rädisor, persilja och gräslök som några smaksättare i potatissalladen får du en fräsch och matig sallad, som du toppar med lite dressing.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997

Kryddgrön potatissallad

Ingredienser

8 portioner
ca 1 1/2 kg färskpotatis
3 späda purjolökar eller salladslökar
2 knippen rädisor
några salladsblad
3 msk hackad persilja
3 msk hackad gräslök

Dressing

2 dl rapsolja eller olivolja
1 msk vinäger
3 tsk ljus fransk senap
salt
svartpeppar
1 msk hackade färska örter t ex dragon eller körvel och basilika eller torkade kryddor (1 msk färska kryddor motsvarar 1 tsk torkade)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Biff med kryddressing
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad lax med honungsvinägrette och primörsallad
Betyg 3.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Saffranspotatis
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sallad med knaprigt fläsk och bröd i senapsvinägrett
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ljummen färskpotatissallad
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad