Kryddgrön potatissallad

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Kryddgrön potatissallad

Denna potatissallad med färska örter och sallad kan du servera ljummen eller kall som tillbehör till kött. Med rädisor, persilja och gräslök som några smaksättare i potatissalladen får du en fräsch och matig sallad, som du toppar med lite dressing.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 1997

Kryddgrön potatissallad

Ingredienser

8 portioner
ca 1 1/2 kg  färskpotatis
3   späda purjolökar eller salladslökar
2   knippen rädisor
några salladsblad
3 msk  hackad persilja
3 msk  hackad gräslök

Dressing

2 dl  rapsolja eller olivolja
1 msk  vinäger
3 tsk  ljus fransk senap
salt och svartpeppar
1 msk  hackade färska örter t ex dragon eller körvel och basilika eller torkade kryddor (1 msk färska kryddor motsvarar 1 tsk torkade)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Blomkålssallad
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Eftersmaka med citrus
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Marinerad blomkål
Betyg 2 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Biff med kryddressing
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad lax med honungsvinägrette och primörsallad
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga