Kryddfyllda kycklingfiléer

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
4
Kryddfyllda kycklingfiléer

Kryddfyllda kycklingfiléer är en smakfull och aromatisk rätt där du fyller kycklingfiléer med en röra gjord på vitlök, rosmarin, salvia, rödlök, persilja, bröd och kvarg. Stek i panna och servera gärna med klyftpotatis och sallad. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1998

Kryddfyllda kycklingfiléer

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer
1   smulad skiva vitt bröd
1   pressad vitlöksklyfta
1/2 tsk  rosmarin
1/2 tsk  salvia
1   liten hackad rödlök
1/2 dl  hackad persilja
1 dl  kvarg gourmet
2 msk  olja
salt och peppar
buljong

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Jättegod röra, men nästa gång lägger jag till salt samt ökar på mängden vitlök.

Mikael

2007-04-06

super! ta kyckling buljong ca 1msk till 0.5lvatten när kýcklingen är färdig blanda med lite grädde och majsena såsen blir rktigt fin!

Max-philip

2005-01-07

Det här var ju supergott! Men jag använde dubbelt så mycket av alla ingredienser till röran, så det blev mycket över att ha till vid sidan om. Rekommenderas!

Kajsa

2003-10-12

Testa liknande recept

Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Små laxägg
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabbt majsbröd
Betyg 3.2 av 5.
12 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Apelsin- och vallmokaka
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga