Kryddfyllda kycklingfiléer
Kryddfyllda kycklingfiléer är en smakfull och aromatisk rätt där du fyller kycklingfiléer med en röra gjord på vitlök, rosmarin, salvia, rödlök, persilja, bröd och kvarg. Stek i panna och servera gärna med klyftpotatis och sallad. Supergott!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 1998
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer
1 smulad skiva vitt bröd
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 tsk rosmarin
1/2 tsk salvia
1 liten hackad rödlök
1/2 dl hackad persilja
1 dl kvarg gourmet
2 msk olja
salt
peppar
buljong
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod röra, men nästa gång lägger jag till salt samt ökar på mängden vitlök.
Mikael
2007-04-06super! ta kyckling buljong ca 1msk till 0.5lvatten när kýcklingen är färdig blanda med lite grädde och majsena såsen blir rktigt fin!
Max-philip
2005-01-07Det här var ju supergott! Men jag använde dubbelt så mycket av alla ingredienser till röran, så det blev mycket över att ha till vid sidan om. Rekommenderas!
Kajsa
2003-10-12