Kryddfyllda kycklingfiléer

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
4
Kryddfyllda kycklingfiléer

Kryddfyllda kycklingfiléer är en smakfull och aromatisk rätt där du fyller kycklingfiléer med en röra gjord på vitlök, rosmarin, salvia, rödlök, persilja, bröd och kvarg. Stek i panna och servera gärna med klyftpotatis och sallad. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1998

Kryddfyllda kycklingfiléer

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer
1   smulad skiva vitt bröd
1   pressad vitlöksklyfta
1/2 tsk  rosmarin
1/2 tsk  salvia
1   liten hackad rödlök
1/2 dl  hackad persilja
1 dl  kvarg gourmet
2 msk  olja
salt och peppar
buljong

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Jättegod röra, men nästa gång lägger jag till salt samt ökar på mängden vitlök.

Mikael

2007-04-06

super! ta kyckling buljong ca 1msk till 0.5lvatten när kýcklingen är färdig blanda med lite grädde och majsena såsen blir rktigt fin!

Max-philip

2005-01-07

Det här var ju supergott! Men jag använde dubbelt så mycket av alla ingredienser till röran, så det blev mycket över att ha till vid sidan om. Rekommenderas!

Kajsa

2003-10-12

Testa liknande recept

Chokladmousse med kvarg och vit choklad
Betyg 4.4 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paprikaägg
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Små laxägg
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Apelsin- och vallmokaka
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparstekt fläskfilé med vichymorötter
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga