Kryddfyllda kycklingfiléer

4
4
Kryddfyllda kycklingfiléer

Kryddfyllda kycklingfiléer är en smakfull och aromatisk rätt där du fyller kycklingfiléer med en röra gjord på vitlök, rosmarin, salvia, rödlök, persilja, bröd och kvarg. Stek i panna och servera gärna med klyftpotatis och sallad. Supergott!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1998

Kryddfyllda kycklingfiléer

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer
1 smulad skiva vitt bröd
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 tsk rosmarin
1/2 tsk salvia
1 liten hackad rödlök
1/2 dl hackad persilja
1 dl kvarg gourmet
2 msk olja
salt och peppar
buljong

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Mikael

2007-04-06

Jättegod röra, men nästa gång lägger jag till salt samt ökar på mängden vitlök.

Max-philip

2005-01-07

super! ta kyckling buljong ca 1msk till 0.5lvatten när kýcklingen är färdig blanda med lite grädde och majsena såsen blir rktigt fin!

Kajsa

2003-10-12

Det här var ju supergott! Men jag använde dubbelt så mycket av alla ingredienser till röran, så det blev mycket över att ha till vid sidan om. Rekommenderas!