Ett charmerande tunnbröd bakat på grahamsmjöl och rågsikt. Smaksätt brödet med fänkål, anis eller kardemumma. Grädda tunnbrödet i stekpanna och servera med skinka och senap, ost eller färskost med pepparrot och hamburgerkött.
Brödet innehåller gluten, laktos och mjölkprotein men är fri från ägg. Servera bröden med lämpligt tillbehör.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Anni
2014-12-15inte rätt recept på tunnbrödet hjortronsalt ska aldrig vara i den och var är potatisen som ska vara i alla era recept på tunnbröd är falska tyvärr
Cecilia
2011-02-11Jättegoda,men blir fort hårt så frys så fort de svalnat om de inte ska ätas direkt.
Eva
2010-02-15Jättegott! Kryddade enbart med litet anis. Går bra att frysa och ta fram eftersom. Fortsättningsvis blir det inga fler köpta tunnbröd!