Kruskavlat tunnbröd
Ett charmerande tunnbröd bakat på grahamsmjöl och rågsikt. Smaksätt brödet med fänkål, anis eller kardemumma. Grädda tunnbrödet i stekpanna och servera med skinka och senap, ost eller färskost med pepparrot och hamburgerkött.
Ingredienser
15 kakor
50 g margarin eller smör
5 dl mjölk
1/3 paket färsk jäst
1/2 tsk salt
1/2 dl strösocker eller brun farin
2 msk ljus sirap
1/2 tsk hjorthornssalt
2 dl grahamsmjöl
2 dl rågsikt
7 dl vetemjöl
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
inte rätt recept på tunnbrödet hjortronsalt ska aldrig vara i den och var är potatisen som ska vara i alla era recept på tunnbröd är falska tyvärr
Anni
2014-12-15Jättegoda,men blir fort hårt så frys så fort de svalnat om de inte ska ätas direkt.
Cecilia
2011-02-11Jättegott! Kryddade enbart med litet anis. Går bra att frysa och ta fram eftersom. Fortsättningsvis blir det inga fler köpta tunnbröd!
Eva
2010-02-15