Kruskavlat tunnbröd

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
3
Kruskavlat tunnbröd

Ett charmerande tunnbröd bakat på grahamsmjöl och rågsikt. Smaksätt brödet med fänkål, anis eller kardemumma. Grädda tunnbrödet i stekpanna och servera med skinka och senap, ost eller färskost med pepparrot och hamburgerkött.

Kruskavlat tunnbröd

Ingredienser

15 kakor
50 g margarin eller smör
5 dl mjölk
1/3 paket färsk jäst
1/2 tsk salt
1/2 dl strösocker eller brun farin
2 msk ljus sirap
1/2 tsk hjorthornssalt
2 dl grahamsmjöl
2 dl rågsikt
7 dl vetemjöl

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

inte rätt recept på tunnbrödet hjortronsalt ska aldrig vara i den och var är potatisen som ska vara i alla era recept på tunnbröd är falska tyvärr

Anni

2014-12-15

Jättegoda,men blir fort hårt så frys så fort de svalnat om de inte ska ätas direkt.

Cecilia

2011-02-11

Jättegott! Kryddade enbart med litet anis. Går bra att frysa och ta fram eftersom. Fortsättningsvis blir det inga fler köpta tunnbröd!

Eva

2010-02-15

Testa liknande recept

Grindalimpa
Betyg 3.5 av 5.
47 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rågbröd
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kavelgris
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Marockanskt bröd
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Annerstaskolans yoghurtlimpa
Betyg 3.4 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pomeransbröd
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga