Mumsigt recept på krusbärspaj med inkråm av gräddfil, ägg och vanilj. Toppa med krusbär och grovhackad vit choklad och servera till sommarfikat eller som en mycket läcker efterrätt.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör, laktosfri gräddfil och laktosfri vit choklad.
Receptet har uppdaterats 2020-08.
Kommentarer
Conny
2020-08-20Detta var riktigt dåligt, mycket längre tid i ugnen för denna kladdiga paj. För mycket som tog bort den friska krusbärssmaken. Conny .
Redaktionen ICAse
2020-08-20Hej Conny! Tråkigt att du inte gillade pajen. Bakade du den efter att vi igår em uppdaterade receptet eller innan? Vänligen Ulrika
Susanne
2020-07-19Hej, glömde inte äggen och den blev ändå för blöt. Förbaka skalet, minska på gräddfil och lägg till potatismjöl i fyllningen tänker jag pröva nästa gång.
Redaktionen ICAse
2020-08-19Hej Susanne!Tråkigt att pajen inte blev bra. Nu har vi sett över receptet. Och ökat upp från 2 ägg till 3 och minskat mängden krusbär från 8 dl till 6 dl i fyllningen. Men dina tips blir säkert bra de med. Hälsningar Ulrika
Veronica
2019-08-05Haft den inne i 1.5 timmar nu och den har inte stelnat till sig alls. Dåligt recept.
Redaktionen ICAse
2019-08-06Hej Veronica! Tråkigt! Kanske för saftiga krusbär, som skulle kunna behöva lite potatismjöl, eller så glömdes äggen i gräddfilen bort? Hälsningar Michelle