Krusbärspaj med vit choklad

Mumsigt recept på krusbärspaj med inkråm av gräddfil, ägg och vanilj. Toppa med krusbär och grovhackad vit choklad och servera till sommarfikat eller som en mycket läcker efterrätt.

Gör så här
00:35:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stSmakade med alla äggen som en omelett med syrlig fyllning. Inte god.
Lina
Tillagningstiden minst en timme, kanske lite mer för att allt ska stelna och inte rinna iväg
Lina
Dubbla tiden i ugnen! 1,5 h i 175 grader.
Therese
Detta var riktigt dåligt, mycket längre tid i ugnen för denna kladdiga paj. För mycket som tog bort den friska krusbärssmaken. Conny .
Conny
Hej Conny! Tråkigt att du inte gillade pajen. Bakade du den efter att vi igår em uppdaterade receptet eller innan? Vänligen Ulrika
ICA-köket
Hej, glömde inte äggen och den blev ändå för blöt. Förbaka skalet, minska på gräddfil och lägg till potatismjöl i fyllningen tänker jag pröva nästa gång.
Susanne
Hej Susanne!Tråkigt att pajen inte blev bra. Nu har vi sett över receptet. Och ökat upp från 2 ägg till 3 och minskat mängden krusbär från 8 dl till 6 dl i fyllningen. Men dina tips blir säkert bra de med. Hälsningar Ulrika
ICA-köket
Haft den inne i 1.5 timmar nu och den har inte stelnat till sig alls. Dåligt recept.
Veronica
Hej Veronica! Tråkigt! Kanske för saftiga krusbär, som skulle kunna behöva lite potatismjöl, eller så glömdes äggen i gräddfilen bort? Hälsningar Michelle
ICA-köket
Lätt att tillaga och blev fantastiskt smarrig.
Lena
Hej. Denna paj stelnar inte. Har bakat den i 60 minuter.
Anja
Hej Anja! Gör gärna ett nytt försök, kanske äggen glömdes? Hälsningar Michelle
ICA-köket