Krusbärskyckling
Mycket intressant krusbärskyckling. Underbar som bjudrätt med nya spännande och mustiga smaker av kyckling, krusbär, rosmarin, vitt vin, vitlök och honung.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
4 portioner
1 kg kycklingklubbor
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk hackad färsk rosmarin
1 msk smör
2 vitlöksklyftor
2 dl krusbär
1/2 dl vitt vin
1 msk flytande honung
Garnering
färsk rosmarin
flingsalt
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vi åt med ris och grönsallad, då var det gott. Tror rätten skulle bli 5stjärnor med rätt tillbehör. Tips tages gärna emot.
Emelie
2022-07-30Härliga smaker!
Carina
2022-06-18