Krusbärspaj

Gör en smulpaj med krusbär till fikat. Syrliga krusbär gräddas i ugnen under ett frasigt smultäcke av smör, mjöl och havregryn. Servera med vaniljglass eller vaniljsås och fikastunden är räddad!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Gör så här
00:40:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1009 KJ / 241 kCal
Fett11 g
Salt0.48 g
Kolhydrater32 g
Protein2 g
Kommentarer
7 stVäldigt god!😋
Inger
Gillar snabba, goda varianter! Idag med äpplen! Gott med saltbrytningen!👍🏽
Barbro
Supergod paj 😀😀😀och enkelt att baka😀😀😀
Anne-maria
Bra och enkelt recept, fast jag halverade mängden socker, vilket jag nästan alltid gör och ingen har sagt något om det. Det blir lagom sött ändå. Sen tar jag siktat Ölandsvetemjöl som är nyttigare än vanligt vetemjöl. Kanongott sa mina gäster• Åsa Wihlborg Drougge
Åsa
Hackade valnötter är gott i degen!
Eva
Krispigt och supergott!!
Isabelle
Jättegod! Hade några msk sirap i degen, den blev så knäckig och god! Se till att ha riktigt mogna krusbär också.
Anne