Stekta abborrfiléer

Betyg 3.1 av 5.74 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Stekta abborrfiléer

För dig som gillar fisk så är stekta abborrfiléer definitivt någonting att testa på! Stek abborren i lite vetemjöl och citronpeppar och avnjut sedan fisken tillsammans med kokt potatis. Enkelt och jättegott!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2005

Stekta abborrfiléer

Ingredienser

4 portioner
600 g abborrfiléer
1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
1/2 tsk citronpeppar
1 ägg
1 1/2 dl ströbröd

Till stekning

2 - 2 1/2 msk margarin eller smör

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Bea till abborre? Kan det stämma?

    Magnus

    Haha! Det kan ju inte stämma! Jösses! Nu har jag uppdaterat receptet till en lite godare förslag! Tack Magnus för att du skrev en kommentar så att vi kunde få ordning på vansinnet! ;) Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

  • Finns det något godare ,synd att det finns s lite abborrar i sjön

    Lars thorolf

  • Lättlagad ... lagom med ingredienser ..... jättegott !

    Ingmarie

Testa liknande recept

  • Senaps- och dragonmarinerad abborre
    Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kanapé med abborre
    Betyg 1.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klockargårdens knaperstekta abborre
    Betyg 2.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tidningsrökt abborre
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad