Kanapé med abborre

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Kanapé med abborre

Elegant och festlig kanapé med abborre - vackert och mycket smakfullt på buffén. Utsökt fiskröra samsas med majonnäs, citron, spenat och marinerad rödlök på mörkt rågbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Kanapé med abborre

Ingredienser

10 portioner
400 g  abborrfilé eller annan vit fiskfilé (t ex sej)
1 dl  majonnäs
2 - 2 1/2 msk  färskpressad citronjuice
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
10   skivor mörkt bröd (t ex danskt rågbröd)
2   påsar babyspenat (à 70 g)

Marinerad rödlök

4   rödlökar
3 dl  rödvinsvinäger

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: läs majonnäsens ingrediensförteckning, kontrollera brödet.
Gör mjölkproteinfri: läs majonnäsens ingrediensförteckning, kontrollera brödet.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs, kontrollera brödet.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Senaps- och dragonmarinerad abborre
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekta abborrfiléer
Betyg 3.1 av 5.
69 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Abborre med mangowok och sojadressing
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Senapstekt abborre med syrliga grönsaker
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gösrulle med lax i apelsinmarmelad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tidningsrökt abborre
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga