Kanapé med abborre

2
0
Kanapé med abborre

Elegant och festlig kanapé med abborre - vackert och mycket smakfullt på buffén. Utsökt fiskröra samsas med majonnäs, citron, spenat och marinerad rödlök på mörkt rågbröd.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Kanapé med abborre

Ingredienser

10 portioner
400 g abborrfilé eller annan vit fiskfilé (t ex sej)
1 dl majonnäs
2 - 2 1/2 msk färskpressad citronjuice
1/2 tsk salt
1 krm peppar
10 skivor mörkt bröd (t ex danskt rågbröd)
2 påsar babyspenat (à 70 g)

Marinerad rödlök

4 rödlökar
3 dl rödvinsvinäger

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: läs majonnäsens ingrediensförteckning, kontrollera brödet.
Gör mjölkproteinfri: läs majonnäsens ingrediensförteckning, kontrollera brödet.
Gör äggfri: välj äggfri specialmajonnäs, kontrollera brödet.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer