Kronärtskockskräm

Denna milda och lätt syrliga kräm på inlagda kronärtskockshjärtan är ett mumsigt tillbehör till det mesta, inte minst på buffén. Här får den lena krämen smak av citron och lite vitlök - gott och enkelt. Och inte minst smidigt att förbereda i god tid.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi407 KJ / 97 kCal
Fett7 g
Salt0.36 g
Kolhydrater5 g
Protein2 g
Kommentarer
4 stKan man göra krämen dagen innan?
Linda
Hej Linda! Det går bra att göra den dagen innan, förvara den i kylen bara. Lycka till. Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Kan man minska ner oljan?tycker att det är för mycket enligt recept
Tiina
Hej Tiina! Ja, det kan du, men då kanske du behöver tillsätta lite vatten för att du ska kunna mixa den slät. Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Supergott tillbehör. Använder det även som alternativ till pesto
Annica