Krispig krustad med skinkröra och äpple

Färdiga krustader gör denna snitt extra snabb att förbereda inför festen. Fyll dina krustader med en god skinkröra med hackat äpple, det kommer gästerna älska. Blanda rökt skinka med krispigt, sött äpple, rosmarin och crème fraiche. Toppa med ännu mer äpple som fått fin syra från färskpressad citron, vilket också hjälper till att bevara färgen.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi197 KJ / 47 kCal
Fett4 g
Salt0.2 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g
Kommentarer
3 stVad ska jag göra med citronjuicen ?
Christoffer
Hej Christoffer! Ursäkta sent svar. Du ska blanda citronjuicen med hälften av äpplet och garnera krustaderna med det. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
ICA-köket
Fyll dem precis innan skulle jag säga. Men röran kan man ju förbereda!
Ulrika
Kan dessa göras dagen innan eller blir dom soggiga?
Niklas