Krispig crudité

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Krispig crudité

Ett snabblagat recept på krispig crudité som är en traditionell fransk förrätt. Du gör förrätten av bland annat fänkål, rädisor, morötter, äpplen, gurka, salladslökar och citronjuice. Fräscht och aptitligt!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Krispig crudité

Ingredienser

8 portioner
2 fänkål
2 knippen rädisor
4 morötter
2 gröna äpplen
1 gurka
6 salladslökar
1 dl kallpressad rapsolja
3 msk färskpressad citronjuice
1 tsk salt
2 krm nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Supergod!

    Sandra

Testa liknande recept

Citronfänkålsslaw
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fänkål- och äppelslaw med krispig torsk
Betyg 4.5 av 5.54 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Råkost med kallpressad rapsolja
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandelpotatisvåffla med siksallad
Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krispig fänkålssallad
Betyg 4.5 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Salsa med fänkål, gurka och dill
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad