Krispig crudité

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Krispig crudité

Ett snabblagat recept på krispig crudité som är en traditionell fransk förrätt. Du gör förrätten av bland annat fänkål, rädisor, morötter, äpplen, gurka, salladslökar och citronjuice. Fräscht och aptitligt!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Krispig crudité

Ingredienser

8 portioner
2 fänkål
2 knippen rädisor
4 morötter
2 gröna äpplen
1 gurka
6 salladslökar
1 dl kallpressad rapsolja
3 msk färskpressad citronjuice
1 tsk salt
2 krm nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Supergod!

    Sandra

Testa liknande recept

  • Citronfänkålsslaw
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fänkål- och äppelslaw med krispig torsk
    Betyg 4.5 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mandelpotatisvåffla med siksallad
    Betyg 3.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Råkost med kallpressad rapsolja
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krispig fänkålssallad
    Betyg 4.5 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad