Krämiga kantareller

Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krämiga kantareller

Dessa krämiga kantareller i krustader eller smördegsformar är en högklassig entrérätt. Koka snabbt ihop fräst lök och svamp i grädde till en fin konsistens och fyll sedan dina frasiga formar med svampröran. Duka fram direkt och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Krämiga kantareller

Ingredienser

10 st
200 g små kantareller
1 finhackad schalottenlök
smör
1 dl mellangrädde
krustader eller smördegsformar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kräftpanna med kantareller
    Betyg 4.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kantarellpaj med bacon och rucola
    Betyg 4.8 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Norrländsk renskavsgryta
    Betyg 4.1 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Plommonsylt med kanel
    Betyg 4.1 av 5.114 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Glutenfri fiberfralla
    Betyg 2.6 av 5.62 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad