Krämig stenbitssill

Betyg 3.9 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Krämig stenbitssill

Ett dygn innan midsommarlunchen förbereder du denna krämiga stenbitssill. Med lök, stenbitsrom, gräddfil och majonnäs smaksatt med senap är den svår att inte tycka om.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2011

Krämig stenbitssill

Ingredienser

10 portioner
2 förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
2 dl majonnäs
3 dl gräddfil
4 tsk svensk senap
1 dl finskuren dill
2 burkar röd stenbitsrom (à ca 75 g)
1 finhackad gul lök
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Jättegod, tyckte alla gäster! Funderar dock över hur länge den håller?

    Annelie

    Hej Annelie! Den håller några dagar i kylen bara och ännu kortare om den stått framme i midsommarvärmen! :) Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

Testa liknande recept

Krämig apelsinsill med senap
Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Skärgårdssill med stenbitsrom och dill
Betyg 4.2 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Senapssill
Betyg 4.1 av 5.152 personer har röstat
Receptet har 36 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sill med senapskräm och krasse
Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtagårdssill
Betyg 3.6 av 5.37 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill med apelsin och Krämig senap- och dragonsill
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad