Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Krämig risonisallad med grillad kyckling

Krämig risonisallad med grillad kyckling är en fräsch, mättande och smakrik rätt som passar utmärkt i vardagen när du vill ha något gott och snabblagat. Grillad paprika, sparris och pesto ger salladen både smak och djup. Servera med grillad kyckling.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka risonin enligt förpackningens anvisning. Låt risonin svalna.
  2. Blanda yoghurt och pesto, smaka av med salt och peppar.
  3. Koka sparrisen i saltat vatten ca 2 minuter. Spola den i kallt vatten och skär den och paprikan i bitar.
  4. Blanda risonin med yoghurten, sparris och paprika. Servera risonisalladen med grillad kyckling.

För alla

Läs ingrediensförteckningen på peston och paprikan. I övrigt innehåller rätten gluten, laktos och mjölkprotein. Risoni kan innehålla ägg (använd ris istället).
Gör glutenfri: använd ris i stället för risoni.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 3 dl risoni
  • 2 dl matyoghurt
  • 3 msk pesto t ex tomat
  • salt och peppar
  • 1 knippe grön sparris
  • 2 grillade paprikor (färdiga från burk)
  • 1 grillad kyckling
Lägg till i inköpslistan

Kupongen är laddad

Turkisk yoghurt eller Grekisk yoghurt

20 % rabatt

Salakis 1000 g

Mer info

Näringsvärde
Per portion

Energi 2082 kJ / 497 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer