Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Hamburgare med grillade grönsaker och pestodressing

En smarrig, snabblagad hamburgare med grillade grönsaker och pestodressing. Grilla både hamburgare, paprika, lök, bröd och sparris och bygg sedan ihop en hamburgare som toppas med en blandning av pesto och matyoghurt. Servera och avnjut direkt.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Kärna ur paprikorna och skär dem i bitar på längden. Skala och skär löken i tjocka skivor. Skär av ca 1 cm från botten av sparrisen.
  2. Pensla grönsakerna med olivolja. Grilla hamburgarna, grönsakerna och brödet.
  3. Rör ihop matyoghurt och pesto. Smaka eventuellt av med salt och peppar.
  4. Servera hamburgarna på det grillade brödet med grönsaker och toppa med pestodressingen.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på hamburgarna och peston.
Gör glutenfri: använd glutenfritt hamburgerbröd eller annat lämpligt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 paprikor
  • 2 röda lökar
  • 1 knippe grön sparris
  • olivolja
  • 4 hamburgare
  • 8 skivor lantbröd
  • 1 dl matyoghurt
  • 1/2 dl pesto
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1925 kJ / 460 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden