Krämig polenta

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
2
Krämig polenta

Den italienska majsgröten polenta är ett lent och mättande tillbehör till såväl kött som fisk och grönsaker. Smaksätt det krämiga moset med smör och parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021

Krämig polenta

Ingredienser

4 portioner
7 1/2 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl polenta
40 g smör
2 dl riven parmesan
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Jag vill att tidningen buffé blir lättillgänglig i appen tack.

Charlotte

2024-09-16

vilken typ av polenta är detta som endast ska koka i 3 minuter?

Marita

2023-03-08

Testa liknande recept

Fläskfilé med krämig polenta
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatis- och purjolökssoppa med polentakrutonger
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Salsiccia con polenta alla griglia
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kornotto (grundrecept)
Betyg 4.2 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskkroketter med polenta-fries och kaprismajonnäs
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga