Krämig polenta

Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Krämig polenta

Den italienska majsgröten polenta är ett lent och mättande tillbehör till såväl kött som fisk och grönsaker. Smaksätt det krämiga moset med smör och parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021

Krämig polenta

Ingredienser

4 portioner
7 1/2 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl polenta
40 g smör
2 dl riven parmesan
salt
svartpeppar

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat

Kommentarer

Enkelt och gott. Lätt att laga vi kombinerade det med fisk.

Jeanette

2025-04-03

Bra recept!Blev gott och krämigt och gick snabbt.Vi åt tillsammans med svamp,grönsaker och lite tofu.

Cajsa

2025-01-30

Jag vill att tidningen buffé blir lättillgänglig i appen tack.

Charlotte

2024-09-16

Testa liknande recept

Fläskfilé med krämig polenta
Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatis- och purjolökssoppa med polentakrutonger
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Salsiccia con polenta alla griglia
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kornotto (grundrecept)
Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Torskkroketter med polenta-fries och kaprismajonnäs
Betyg 2.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Krämig polenta med torsk, bakad purjolök och broccolisallad
Betyg 4.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad