Krämig polenta

Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Krämig polenta

Den italienska majsgröten polenta är ett lent och mättande tillbehör till såväl kött som fisk och grönsaker. Smaksätt det krämiga moset med smör och parmesan.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2021

Krämig polenta

Ingredienser

4 portioner
7 1/2 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl polenta
40 g smör
2 dl riven parmesan
salt
svartpeppar

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Enkelt och gott. Lätt att laga vi kombinerade det med fisk.

    Jeanette

  • Bra recept!Blev gott och krämigt och gick snabbt.Vi åt tillsammans med svamp,grönsaker och lite tofu.

    Cajsa

  • Jag vill att tidningen buffé blir lättillgänglig i appen tack.

    Charlotte

Testa liknande recept

  • Fläskfilé med krämig polenta
    Betyg 4.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Salsiccia con polenta alla griglia
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kornotto (grundrecept)
    Betyg 4.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad