Krämig pasta med kyckling och grönt - en snabblagad pastarätt med sockerärtor och purjolök till den stekta kycklingen. Kycklingfiléerna smaksätter du med lite grillkrydda, vitlök och rosmarin innan de vänds ner i pastan och toppas med parmesanost.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2011
Kontrollera innehållet i grillkryddan.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkfrittalternativ t ex Sour Supreme (innehåller soja) eller iMat fraiche (innehåller havre). Välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Kommentarer
Erika
11/27/2020Riktigt gott och uppskattades av hela familjen.
Erika
9/16/2020Riktigt gott, jag tillsatte lite grädde så det blev lite såsigare. Det gick även hem hos treåringe sonen.
Claes
9/23/2013vi tyckt om den, men det blev för lite sås. vi föreslår 2 burkar crème fraiche och för att öka sältan i packet bacon skivad och knaperstekt.