Krämig pasta med kyckling och grönt

Krämig pasta med kyckling och grönt - en snabblagad pastarätt med sockerärtor och purjolök till den stekta kycklingen. Kycklingfiléerna smaksätter du med lite grillkrydda, vitlök och rosmarin innan de vänds ner i pastan och toppas med parmesanost.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Gör så här
00:03:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stRiktigt gott och uppskattades av hela familjen.
Erika
Riktigt gott, jag tillsatte lite grädde så det blev lite såsigare. Det gick även hem hos treåringe sonen.
Erika
vi tyckt om den, men det blev för lite sås. vi föreslår 2 burkar crème fraiche och för att öka sältan i packet bacon skivad och knaperstekt.
Claes
Gott men barnens kommentar var - "ta lite mindre grönt i nästa gång". Till och med lök och purjolök åts upp utan knorr och det hör inte till vanligheterna. "Va, var det lök i maten?" fick jag höra.
Owe
Jättegott, snåla inte med peppar'n - och slösa inte med spenaten och ärtorna. Men detta är en favorit här hemma - båda bland vuxna och barn
Mikael
Detta är en favorit hemma hos oss som vi lagat många gånger, men det är på tok för mkt grönt. Jag har 75 gram sockerärtor och 35 gram babyspenat- det räcker gott!
Susanna
Väldigt gott och somrigt!
Cecilia
Jättegott och fräscht, jag uteslöt dock rosmarinen då jag inte är så förtjust i det
Charlotte