Gurkmeja, kajennpeppar och koriander ger den här kycklingsoppan effektfulla och fint komponerade smaker. Toppa din krämiga soppa med rostade pinjenötter och servera med ett bröd att doppa!
Ingredienser
4 portioner
2
vitlöksklyftor
1
gul lök
4
potatisar
1
msk
olja
6
dl
hönsbuljong (tärning + vatten)
1/2
krm
gurkmeja
1
tsk
koriander
1/2
tsk
salt
1/2
krm
kajennpeppar
1
dl
vispgrädde
2
kycklingfiléer
2
msk
färsk hackad koriander
2
msk
pinjenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
13
3 st
Kommentarer
Jenny
2011-02-10
Mixade slät med stavmixer. Tillsatte fint tärnad morot & tunt skivade champinjoner. Tillsatte sedan strimlad purjo med kycklingen. Använde Milda Minimat & mer kryddor än receptet. Hade bladpersilja isf färsk koriander Blev mkt gott!
Maj lisbeth
2007-02-04
det verkar smarrigt! Den soppan skall jag göra och njuta av i morgon.
Gizela
2006-05-13
Jättegod kycklingsoppa, lite asiatisk smak. Jag gjorde dubbelsats hade bra 1 gul lök så jag tog en dryg decimeter purjolök av den gröna biten det blev väldigt gott.
Kommentarer
Jenny
2011-02-10Mixade slät med stavmixer. Tillsatte fint tärnad morot & tunt skivade champinjoner. Tillsatte sedan strimlad purjo med kycklingen. Använde Milda Minimat & mer kryddor än receptet. Hade bladpersilja isf färsk koriander Blev mkt gott!
Maj lisbeth
2007-02-04det verkar smarrigt! Den soppan skall jag göra och njuta av i morgon.
Gizela
2006-05-13Jättegod kycklingsoppa, lite asiatisk smak. Jag gjorde dubbelsats hade bra 1 gul lök så jag tog en dryg decimeter purjolök av den gröna biten det blev väldigt gott.