Krämig kycklinggryta med smak av apelsin! I denna gräddiga gryta får kycklinglårfilé sällskap av majs, soltorkade tomater, vita bönor och dragon. Servera med ris eller valfritt matgryn.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2021
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Kommentarer
Mila
2022-03-19Detta var gott men blir snäppet vassare när man la till lite ingefära, malen chili samt lite saft av apelsin! Äter med couscous med lite olja från soltorkade tomater i det 👌🏻
Therese
2022-02-04Mycket gott! Passade perfekt att frysa ner och ta med till fjällsemestern.
Åsa
2022-02-04Gott! Lade till en matsked dijonsenap och det blev kanon! Majsen kunde man både ha och vara utan tycker jag