Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Extra god blir sillen när du lägger in den själv och kryddar lagen med rosépeppar, citroner, lime och apelsin. Servera den inlagda sillen till en krämig omelett med rökt kaviar och spenat, som du enkelt gör i ugnen.

Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Ingredienser

4 portioner

Rosépepparsill

2 citroner
1 apelsin
2 lime
2 tsk rosépepparkorn
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 rödlök
1 förp inläggningssill (à 420 g)

Kaviaromelett

1 msk smör (till formen)
6 ägg
1/2 dl kaviar (på tub)
2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
65 g färsk babyspenat
1 dl rostade pumpakärnor

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Flädersill
    Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Lingon-och pepparsill
    Betyg 2.5 av 5.270 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Friterad matjessill med kaviardipp
    Betyg 3.9 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddig pepparsill
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.243 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad