Kasslergratäng med mango och ingefära
Utmärkt kasslergratäng med mango och ingefära. Angenäma smaker av salt och lite sött ger rätten sin alldeles egna smak. Servera med pressad potatis och en grön sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
400 g kassler
1 rödlök
250 g fryst mango
2 1/2 dl matlagningsgrädde (15 %)
2 msk svensk senap
1 msk finriven färsk ingefära
1 dl riven ost
salt
peppar
1 påse blandad sallad (à 125 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Super gott. Jag stekte löken mjuk så löksmaken inte skulle ta överhanden.
Maria
2020-10-08Beställde via nätet. Fick kassler som var så fylld av fett plus färsk mango som var omogen.
Märit
2019-09-09Hej Märit! Du kan alltid reklamera felaktiga varor! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-09-10Håller med, behövs mer ingefära för att den ska märkas av. Men i övrigt blev det väldigt gott tyckte hela familjen! Tog färskpasta till i stället för potatis.
Anna-lena
2010-09-06