Kasslergratäng med mango och ingefära

Utmärkt kasslergratäng med mango och ingefära. Angenäma smaker av salt och lite sött ger rätten sin alldeles egna smak. Servera med pressad potatis och en grön sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2010

Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
400 g kassler
1 rödlök
250 g fryst mango
2 1/2 dl matlagningsgrädde (15 %)
2 msk svensk senap
1 msk finriven färsk ingefära
1 dl riven ost
salt
peppar
1 påse blandad sallad (à 125 g)
Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegod maträtt för mig som tycker om sött i mat. Kombinationen rödlök, ingefära och mango passade perfekt till den saltare kasslern. Den angivna ugnstiden är alldeles för kort. Det tog mellan 20-25 minuter för att gratängen skulle få fin färg.
Sylwia
2025-02-09Super gott. Jag stekte löken mjuk så löksmaken inte skulle ta överhanden.
Maria
2020-10-08Beställde via nätet. Fick kassler som var så fylld av fett plus färsk mango som var omogen.
Märit
2019-09-09Hej Märit! Du kan alltid reklamera felaktiga varor! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-09-10